Eckelboom Rumpt Kinderattracties

Nico Eckelboom
"Grondlegger" Nico Eckelboom. Reisde met klokkenspel, schiettent, draaimolen en altijd prijs. Zijn kinderen, o.a. Jan en Karel Eckelboom, hebben zijn bedrijf voortgezet.

Van generatie op generatie

De familie Eckelboom is een echt familiebedrijf dat al ruim 100 jaar ervaring heeft opgedaan in het exploiteren van vele kermisattracties. In zowel binnen- als buitenland reizen zij al zes generaties lang met (nostalgische) kermisattracties. Van autoscooters tot draaimolens en van nostalgische carrousels tot snelheidsmolens.

De familie is met ruim 60 familieleden gevestigd in Rumpt. In 2011 was het reeds 50 jaar geleden dat die locatie in gebruik genomen werd en om die reden werd er een unieke open dag georganiseerd. Op hetzelfde terrein in Rumpt kon men een dag lang gratis kermisvieren in een geheel door de familie Eckelboom verzorgde kermis. Een unieke belevenis waarbij een prachtige combinatie van nostalgische en moderne kermisattracties, allen geexploiteerd door de fam. Eckelboom, te bewonderen waren.

Jan en Karel Eckelboom exploiteren momenteel verschillende nostalgische draaimolens, mini cars, altijd prijs (bussensport, lijntrek en Lucky Duck), fotoschietsalon en een suikerspin & popcorn kraam. Hun passie en enthousiasme voor kermis en nostalgie, die zij ongetwijfeld hebben overgeërfd van vader Nico, is waarom alle zaken tot in detail verzorgd en onderhouden zijn. Aan aandacht krijgen deze attracties niet te kort.

Marieke en Nico Eckelboom Marieke en Karel Eckelboom

Marieke en Nico Eckelboom tijdens hun communie
Dochter en zoon van Jan Eckelboom

Dochter van Jan Eckelboom (Marieke) met Karel Eckelboom,
zoon van Karel en zijn vrouw Anne Eckelboom.

Transport Carrousel Eckelboom Familie Eckelboom tijdens de opendag in Rumpt

Transport nostalgische draaimolen,
+/- 20 jaar geleden aan de Waalkade in Tiel.

Familiefoto op de open dag in Rumpt (2011)